• Catering

    Catering to nasza specjalność. Oferujemy kompleksową obsługę różnego rodzaju uroczystości w tym szkoleń, konferencji, bankietów itp. Organizujemy również imprezy w plenerze. Zadowolenie naszych klientów jest dla nas najważniejsze dlatego oddając organizację Państwa uroczystości w ręce naszych specjalistów.
  • Wesela

    Dzień ślubu to najważniejszy dzień w życiu kochających się osób, każdy szczegół powinien zostać dopięty na ostatni guzik. Pozwólcie nam zadbać o organizację Waszego przyjęcia weselnego, abyście mieli możliwość skupienia się wyłącznie na sobie.
  • Komunie

    Jak stresująca dla naszej pociechy jest pierwsza komunia święta wiedzą wszyscy rodzice, abyście mogli Państwo zająć się tylko waszym dzieckiem, być przy nim i przeżywać razem z nim tą wielką uroczystość pragniemy z Państwa zdjąć ciężar przygotowań
  • 1
  • 2
  • 3

Dzień ślubu to najważniejszy dzień w życiu kochających się osób, każdy szczegół powinien zostać dopięty na ostatni guzik. Pozwólcie nam zadbać o organizację Waszego przyjęcia weselnego, abyście mieli możliwość skupienia się wyłącznie na sobie.

  • Zestaw 1
  • Zestaw 2
  • Zestaw 3
  • Stół wiejski

I GORĄCE

  • Rosół z makaronem

II DANIE:

  • Kotlet schabowy
  • Ziemniaki gotowane
  • Bukiet surówek

DESER:

  • Deser lodowy

II GORĄCE

  • Pieczeń wieprzowa w sosie
  • Kluski śląskie
  • Buraczki zasmażane

III GORĄCE:

  • Barszczyk czerwony z pasztecikami

IV GORĄCE:

  • Żurek z jajkiem i białą kiełbasą

PRZYSTAWKI ZIMNE:

  • Śledź w oleju
  • Śledź w śmietanie
  • Karczek pieczony w ziołach
  • Schab pieczony ze śliwką
  • Galantyna z kurczaka na słodko
  • Galaretka wieprzowa
  • Jajka faszerowane
  • Sałatka grecka
  • Sałatka z grillowanym kurczakiem
  • Marynaty
  • Ciasta
  • Owoce
  • Soki
  • Kawa, herbata

I GORĄCE:

  • Rosół z makaronem

DRUGIE DANIE:

  • Schab panierowany
  • Ziemniaki gotowane
  • Bukiet surówek

DESER

  • Deser lodowy

II GORĄCE

  • Pieczeń wieprzowa w sosie
  • Kotlet de'volaille
  • Udko pieczone
  • Kluski śląskie
  • Ziemniaki gotowane
  • Warzywa po królewsku z masłem i migdałami
  • Buraczki zasmażane
  • Surówka z kapusty pekińskiej

III GORĄCE

  • Flaki

IV GORĄCE

  • Barszczyk czerwony z pasztecikiem

PRZEKĄSKI ZIMNE

  • Śledź w oleju
  • Śledź w śmietanie
  • Karczek pieczony w ziołach
  • Schab pieczony z morelą/śliwką
  • Galantyna z kurczaka na słodko
  • Galaretka wieprzowa
  • Pstrąg faszerowany
  • Kurczak faszerowany w całości
  • Deska serów
  • Sałatka grecka
  • Sałatka z grillowanym kurczakiem
  • Marynaty
  • Ciasta
  • Owoce
  • Soki
  • Kawa, herbata

I GORĄCE

    Zupa /do wyboru/
  • Rosół z makaronem
  • Krem z grzankami

II DANIE:

  • Bryzol
  • Kotlet de’volaille
  • Kotlet schabowy
  • Ziemniaki gotowane
  • Frytki
  • Bukiet surówek

DESER

  • Deser lodowy

II GORĄCE

  • Pieczeń wieprzowa w sosie z żurawiną
  • Kotlet po szwajcarsku
  • Kluski śląskie
  • Ziemniaki gotowane
  • Bukiet surówek

III GORĄCE

  • Udko pieczone
  • Bigos

IV GORĄCE

  • Barszczyk czerwony z pasztecikiem

V GORĄCE

  • Żurek z białą kiełbasą podawana na półmiskach

PRZEKĄSKI ZIMNE

  • Śledź w oleju
  • Śledź w śmietanie
  • Karczek pieczony w ziołach
  • Schab pieczony z morelą/śliwką
  • Rolada z boczku
  • Galantyna z kurczaka
  • Galaretka wieprzowa
  • Schab w galarecie
  • Rolada z łososia nadziewana serkiem mascarpone
  • Pstrąg faszerowany
  • Kurczak faszerowany w całości
  • Deska serów
  • Sałatka grecka
  • Sałatka z grillowanym kurczakiem
  • Ciasta,owoce
  • Marynaty
  • Pieczywo + masło
  • Kawa, herbata,soki
  • Pieczony prosiak faszerowany mięsem lub kaszą / Szynka z nogą
  • Kiełbasa wiejska
  • Kaszanka wiejska
  • Salceson
  • Pasztet z dziczyzny
  • Smalec własnej roboty
  • Ogórki kiszone
  • Chleb wiejski