Wielkanoc

Mar 15 2013

PRZEKĄSKI ZIMNE:

  • śledź w oleju /100g/ - 6zł
  • śledź w śmietanie /100g/ - 6zł
  • śledź po królewsku /100g/ - 6zł
  • patera mięs pieczonych - 70zł
  • roladki z wędzonego łososia (nadziewane serkiem z przyprawami)/szt./ - 4,50zł
  • piramidki z łososia /szt./ - 4,50zł
  • mus z wędzonego łososia na plasterku cytryny /szt./ - 4,50zł
  • pstrąg faszerowany w całości /około 10 porcji/ - 70zł
  • rolada z łososia w całości /około 10 porcji/ - 100zł
  • sałatka jarzynowa w łódce z cykorii /szt./ - 3,50zł
  • sałatka jarzynowa :
    • mała miska - 20zł
    • duża miska - 40zł
  • sałatka z tuńczyka / miska/ - 35zł
  • sałatka grecka /miska/ - 40zł
  • jajko faszerowane:
    • pieczarkami /szt./ - 4,50zł
    • serem Ricotta i łososiem wędzonym /szt./ - 5,50zł
    • pastą z tuńczyka /szt./ - 5 zł
  • szynka ze szparagami w galarecie /szt./ - 5zł
  • roladki z szynki konserwowej z kremem chrzanowym /szt./ - 5zł
  • cukinia faszerowana serkiem ricotta /szt./ - 6zł
  • jaja w majonezie garnirowane kawiorem /szt./ - 4,50zł
  • vou – au – vent ( kominki z ciasta francuskiego, faszerowane) /szt./: - 6zł
    • pieczarką i kurczakiem
    • musem z łososia
    • pastą z szynki
    • serkiem ricotta i suszonymi pomidorami
    • pastą krabową i krewetką
  • kruche babeczki /szt./ - 4,50zł
    • pieczarką i kurczakiem
    • musem z łososia
    • pastą z szynki
    • serkiem ricotta i suszonymi pomidorami
    • pastą krabową i krewetką

DANIA CIEPŁE:

  • żurek z jajkiem - 5zł
  • żurek z jajkiem i kiełbasą - 7zł
  • biała kiełbasa gotowana/szt./ - 8zł
  • biała kiełbasa z cebulą/szt./ - 10zł